"SNS bi da spreči diskusiju o amandmanima opozicije na budžet"

Pokret Dosta je bilo saopštio je da SNS na sve načine pokušava da spreči da se u Skupštini Srbije diskutuje o amandmanima opozicije na budžet za 2018.
"SNS bi da spreči diskusiju o amandmanima opozicije na budžet"
Foto: 021.rs
"Pošto su uz budžet na dnevni red stavili i 30 drugih zakona i odluka, zatim objedinili raspravu i skratili vreme kao da postoji samo jedna tačka dnevnog reda, SNS i njihovi koalicioni partneri su podneli preko 300 amandmana na rebalans budžeta za 2017. godinu i izmene Zakona o budžetskom sistemu, za koje kako navode ni sami neće glasati", saopštava DJB.
 
Po navodima DJB, to je učinjeno kako bi time "pojeli" svo vreme i sprečili da se govori o amandmanima opozicije na budžet za 2018.
 
"SNS se izgleda plaši rasprave o amandmanima opozicije. Kako drugačije objasniti ovaj po demokratiju u Srbiji neozbiljan i tužan potez vladajuće većine koja je prvo spojila raspravu o svih 31 tačaka dnevnog reda u jednu, a onda podnela 300 amandmana na dva zakona koje je stavila na dnevni red pre budžeta, ne bi li pojela 600 minuta vremena koliko ima za diskusiju o amandmanima i sprečila da se o tome diskutuje u skupštini", navode iz DJB.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija