Mihajlović: Ne volim fikuse i nepravdu

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je da je uvek za dogovor, ali da ne može da ne reaguje na nepravdu, nevaspitanje, glupost i kada neko ne radi svoj posao.
Mihajlović: Ne volim fikuse i nepravdu
Foto: 021.rs
"Verovali ili ne, ali ne volim da ulazim u svađe i uvek sam pre za dogovor. Nisam od onih koji klimaju glavom i ne volim fikuse, čak ni kao cveće. Iako je tropska biljka, dobro uspeva i kod nas jer joj ne treba mnogo pažnje", rekla je Mihajlović u intervjuu za Blic.  
 
Upitana o kritikama koje je uputila predsednici Vlade Ani Brnabić, Mihajlović je rekla da je tačno da se pobunila protiv njene izjave da je "NALED najzaslužniji zbog napretka Srbije na listi Svetske banke i što smo 10. na svetu po građevinskim dozvolama".
 
"To su svi videli. Takva ocena jednostavno nije bila fer prema svima koji su uložili mnogo rada kako bismo postigli ovaj zajednički uspeh, među kojima je svakako i NALED. I Ana se posle izvinila zbog te izjave. I da, i dalje smatram da predsednik Vlade nijednom ambasadoru ne treba da objašnjava svoje intervjue", kazala je Mihajlović.  
 
Na pitanje da li je tačno da je predsednici Skupštine Maji Gojković "rekla da laže", Mihajlović je navela da "iz ne znam kojih razloga Maja Gojković uporno nije htela da stavi na dnevni red" Ugovor o transportnoj zajednici Zapadnog Balkana, koji je Srbija potpisala u julu, u Trstu.  
 
"Vlada je taj ugovor dobila 24. oktobra, dva dana kasnije ga je usvojila i poslala u Skupštinu... a na dnevni red Skupštine je stavljen tek mesec dana kasnije i to nakon urgencije predsednika i premijerke. Maja mi je nekoliko puta rekla 'Samo zbog tebe sam zakazala sednicu, svi u ovde samo zbog tebe', kao da sam ja kriva što je ugovor toliko čekao u parlamentu. I tačno, rekla samo joj da je to laž i da ne govori istinu, a ona je demonstrativno izašla iz sale". I hvala poslanicima, ugovor je ratifikovan, a Srbija je 6. decembra u Briselu izabrana za sedište Transportne zajednice", navela je Zorana Mihajlović.
  • Milos

    03.01.2018 13:26
    Sve je to isto
    Pokazite mi pristojnog ,tolerantnog i odmerenog clana SNS-a .Sve je to manje- vise izaslo iz radikalskog kalupa .Lazna sloga i medjusobna tolerancija trajace dok su na vlasti,nadam se ne dugo.
  • Irena

    02.01.2018 16:23
    Komentar
    Zorana malo preteruje u svemu! Deluje da zamera neke gluposti i sitnice, jer joj se možda nije ispunila ambicija da bude premijer! Malo je više bahata!
  • Milica

    02.01.2018 15:46
    milica.todorov@gmail.com
    Zorana stalno nesto zakuvava,i trebala bi da izleti iz Vlade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija