DJB i Dveri zajedno na izborima u Beogradu i Boru

Predsednici pokreta Dveri i Dosta je bilo, Boško Obradović i Saša Radulović saopštili su danas da će na lokalne izbore u Beogradu i Boru nastupiti zajedno sa listom "Da ovi odu, a da se oni ne vrate".
Predsednici dva pokreta naveli su da oni neće biti gradonačelnici, već da imaju kvalitetne ljude na svojoj listi.
 
"Ne lideri, nego kvalitetan tim i program je uspeh na izborima", kazao je Obradović.
 
Kako su Radulović i Obradović naveli na konferenciji za novinare, potpisana je deklaracija o saradnji ta dva pokreta, kojom se utvrđuje "šta su crvene linije" koje ne smeju da se prekorače, a to je, pre svega, da neće biti postizborne koalicije sa Srpskom naprednom strankom.
 
Radulović je kazao da je reč o tehničkoj koaliciji, jer DJB i Dveri neće menjati svoju politiku i ideološke razlike, ali da su ih ujedinila pitanja poput borbe protiv korupcije, kriminala i partokratije. "Cilj je da pobedimo na izborima. DJB će svaki rezultat koji je manji od dvocifrenog smatrati neuspehom", rekao je Radulović.
 
Obradović je rekao da će, ako budu deo vlasti, onemogućiti potpisivanje tajnih ugovora.
  • Nervirach

    22.01.2018 16:16
    Ti DJB su m uvek bili sumnjivi. I eto! Kad se setm da je njihov covek u Zmaj Jovnoj ulici delio letke obucen kao OZNA-s 48. u koznom mantilu i sesir na glavi. Pa nista, Futozani ce pozdraviti tu koaliciju.
  • Sve je bolje od SNS

    21.01.2018 12:06
    Kamo sreće da se celokupna opozicija ujedini, a nakon pobede, da se više nikada ne dozvoli da u vlast mogu “ući” ljudi iz devedesetih.
    Da se napravi pravo parlamentarno društvo sa nezavisnim medijima, sudstvom, visokim školstvom....
    Gde se neće glasati “na zvonce” i oduzimati reč opoziciji...
    Da kada se iznevere glasači, to može i da se vidi i kazni gubitkom vlasti, na izborima, gde će biti tačan, ažuriran, spisak glasača...
    Kada se postigne sloboda medija i izmenljivost, sve će se samo rešiti.....
  • Мунгос

    20.01.2018 12:56
    Ове две странке су погони једног врло профитабилног предузећа.
    Погон Двери производи љубав према Српству и Југословенству, такође производи Породичне вредности по највишим српским стандардима.
    Погон ДЈБ производи слободне хомосексуалне односе, такође је одличан у разоткривању природе Српске скупштине у којој посланици не умеју како да гласају, па морају да траже поводац од Маје Гојковић. И Маја се сетила да искористи скупштинско звонце. То скупштинско звонце ће ући у историју Демократије, Психологије и Бешчашча.
    Шта значи новоговор „Техничка Коалиција“?
    Објаснићу вам на једном примеру: Када буде одржан следећи приказ Парада Поноса, на Паради ће бити ДЈБ+Српски Покрет Двери, с тим што ће пола чланства Двери бити на Паради, а пола на Молебану за српску Породицу. Поштено.
    Али ће зато оно профитабилно предузеће (на почетку) исплатити све учеснике, без обзира где су учествовали

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.