DS oformio tim za istraživanje kriminala i korupcije u Beogradu

Demokratska stranka formirala je antikorupcijski tim, koji će se baviti, kako je rekao predsednik beogradskog odbora stranke Balša Božović, "istraživanjem kriminala i korupcije" u Beogradu.
DS oformio tim za istraživanje kriminala i korupcije u Beogradu
Foto: Pixabay
Božović, inače, kako se navodi u saopšštenju, tvrdi da je primer sistemske korupcije to što je firmi "Keep Light" u poslednje četiri godine uplaćeno 450.000.000 dinara na ime novogodišnje rasvete.
 
On je rekao da će antikorupcijski tim, nakon analize, podneti krivične prijave protiv svih umešanih.
  • jede nas korupcija

    21.01.2018 20:03
    Pozdravljam formiranje antikoruptivnog tima. Istraživanje i dokazivanje korupcije je obaveza i ostalih opozicionih stranaka.
    Agencija za borbu protiv korupcije iše nije nezavisno telo i mora se pribeći alternativnoj borbi protiv korupcije.
    Korupcija u Srbiji je sistemska, razara tkivo društva, stranke na vlasti od Mesne zajednice do Republike su ogrezli u koruptivnim poslovima, kradu za stranku i sebe i ulaze u poslove, preko svojih firmi . i to je opšte mesto.
    KRIK je dobar primer kako se korupcija vlasti istražuje, a građani informišu sa dokazima koje potkrepljuju osnovanje sumnje.
  • ime

    21.01.2018 16:52
    korupcija
    Čekaj, uhapsiće same sebe?
  • bane

    21.01.2018 16:42
    DS sinonim za kriminal i korupciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija