Pokušao sebi da prereže vrat razbijenom flašom na Aerodromu "Nikola Tesla"

Muškarac sa posekotinama na vratu, za koga mediji prenose da je pokušao sebi da prereže vrat flašom na Aerodromu "Nikola Tesla", zbrinut je u Urgentnom centru.
Pokušao sebi da prereže vrat razbijenom flašom na Aerodromu "Nikola Tesla"
Foto: Pixabay
"Poziv Hitnoj pomoći je stigao 14.22 sati i rečeno nam je da su u pitanju manje povrede, posekotine po vratu. Pacijent je prevezen u Urgentni centar", rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.
 
Mediji prenose da je mušklarac sedeo u kafiću sa drugim čovekom i da je iznenada razbio flašu i sebe posekao po vratu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.