FOTO: Poziv medijima na svečano otvaranje septičke jame nakon "investicionog održavanja"

U dvorištu Osnovne škole "Slavko Zlatanović" u Miroševcu sutra će biti puštena u rad septička jama na kojoj je rađeno investiciono održavanje, saopšteno je danas iz Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni ekonomski razvoj grada Leskovca.
FOTO: Poziv medijima na svečano otvaranje septičke jame nakon "investicionog održavanja"
Foto: Pixabay (ilustracija)
Na adresu lokalnih medija stigao je poziv sa mejla ugašene Agencije za lokalni ekonomski razvoj da prisustvuju ovom događaju, zakazanom za 13 časova, prenosi portal jugmedia.rs.
 
U pitanju je poslednje u nizu bizarnih svečanih otvaranja - svojevremeno je ministar Aleksandar Vulin svečano pustio u rad lift, u Novom Sadu je uz kamere obeležen početak radova na postavljanju semafora, ali i završetak ograde oko Oficirskog doma. 
 
 
U Kraljevu je svečano pušten u rad semafor, dok je u Kruševcu sadašnji direktor BIA Bratislav Gašić uz balone i crvenu vrpcu otvorio rekonstruisano stepenište. U Kruševcu je svečano otvoren i jedan saobraćajni znak, a u Mladenovcu su svečano uručivali ključeve od poštanskih sandučića stanarima jedne zgrade.
  • Dragana ns

    23.01.2018 12:59
    Auuu
    Koliko će se fekalija okupiti tim povodom, da mi je znati
  • Imam

    23.01.2018 07:20
    Mesni
    Doručak, ako neko hoće da ga otvori...
  • @Мунгос

    23.01.2018 06:44
    Trk po jos jedan sendvic.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija