Srbija zainteresovana za kupovinu šest helikoptera Mi-35 od Belorusije

Srbija je zainteresovana za nabavku najmanje šest ruskih helikoptera Mi-35 namenjenih protivoklopnoj borbi, pišu "Večernje novosti".
Letelice bi pod povoljnim uslovima Srbija mogla da kupi u Belorusiji, navodi list.
 
Prema navodima lista, nabavka helikoptera biće jedna od tema predstojeće posete ministra odbrane Aleksandra Vulina Minsku, a u procesu pregovora o kupovini važnu ulogu ima i Rusija koja kao zemlja proizvođač mora da se saglasi sa primopredajom. 
 
Helikopter Mi-35 predstavlja modernizovanu varijantu jurišnika Mi-24 i može obavljati širok spektar operacija, iako je prvenstveno namenjen protivoklopnoj borbi.
  • Carls Tejlor

    21.02.2018 17:46
    Samo jos jedna od bezobranih, rasipnicko-bahatih gluposti SNS-a i SPS-a, hitno ih treba skloniti sa vlasti, zatim spreciti jos nenormalnije da dodju na vlast i tako spasti, zdravlje, zivote, mir i prosperitet drustva na ovim prostorima.
  • ex chapman

    21.02.2018 12:20
    @antiprotivan
    SUVERENITET =

    "Kud ću, šta ću, ja izvadih tada,
    ono malo što imadoh jada."

    Ljuba Moljac, Hamlet
  • ex chapman

    21.02.2018 12:12
    @antiprotivan
    lepa tirada. a kakve to veze ima sa ovom vešću? ili hoćeš da kažeš da sad kad Srbija kupi te helikoptere AV će konačno moći da prestane da izvršava naređenja MMF-a, Tonija Blera (zvanog Uča, kojem je čak PLATIO - naravno iz budžeta - da mu ovaj govori šta da radi - toliko o kolonijama), Mama-Angele, japano-amerikanca, i svih ostalih "kolonizatora", kako se kome nadigne? što reko Ljuba Moljac - K'o što vidiš moj pokojni oče i zec oštri k...c na siroče!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija