DDOR na Sajmu turizma sa sloganom "Ove godine putuješ sigurno"

DDOR osiguranje i ove godine učestvuje na Sajmu turizma koji se u Beogradu održava od 22. do 25. februara.
Štand ove kompanije dizajniran je po uzoru na železničku stanicu u italijanskoj metropoli - Milanu (Milan central). Nalazi se u Hali 1, Beogradskog sajma.
 
Na njemu će DDOR, zajedno sa poslovnim partnerima Benu i Super kartica, edukovati građane i o zdravstvenoj preventivi, o tome šta je važno poneti u putnoj apoteci, o prednostima koje klijenti DDOR-a imaju kao članovi Super kartice. Svakodnevno će se održavati panel diskusije o tome zašto je korisno putno zdravstveno osiguranje i da, pored osnovnih rizika, građani mogu da se osiguraju od dopunskih rizika - od otkaza putovanja i gubitka prtljaga. 
 
DDOR je pripremio zabavan sadržaj i nagrade za posetioce, kao i specijalnu nagradu - putovanje u Milano za dve osobe za sve koji ih prate preko društvenih mreža (FB @ddorns i Instagram @ddor_osiguranje). Među nagradama su i kofer, polisa putnog zdravstvenog osiguranja, kao i mnoge druge.

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.