Majka i ćerka organizovale šverc droge zaplenjene kod sveštenika i veroučitelja

Policija u Čačku uhapsila je S.P. (46) i njenu ćerku A.P. (24), osumnjičene da su organizovale transport 27 kilograma skanka zaplenjenog 27. februara.
Majka i ćerka organizovale šverc droge zaplenjene kod sveštenika i veroučitelja
Foto: Pixabay
Narkotici su tada pronađeni u kolima u kojima su bili sveštenik M.J. (41) i bivši veroučitelj Z.M. (42), obojica iz Požege.
 
Tokom pretresa stana i drugih prostorija u kojima žive osumnjičene pronađeno je 1.035 američkih dolara, 280 evra, 28.060 dinara, 50 kanadskih dolara, 70 konvertibilnih maraka i 40 švedskih kruna, za koje se sumnja da su stečeni prodajom droge. Pored toga, od njih je oduzeto i šest automobila i to dva "audija A4", dva "sitroena" novije proizvodnje, jedan "suzuki" i još jedan automobil.
 
Kako nezvanično saznaju "Novosti", sveštenik se nagodio sa tužilaštvom da u zamenu za manju kaznu otkrije ko stoji iza ovog šverca narkotika. Policija je tako došla do majke i ćerke, a sveštenik je dobio godinu dana kućnog zatvora uz elektronski nadzor.
 
Navodno, droga je bila iz Albanije, a trebalo je da ide na tržište Švajcarske.
  • Vlada

    14.03.2018 06:54
    ---
    Sveštenik? Zar nije u pitanju DILER drogom? Kakva ironija kada se setim Karl Marksove, "Religija je opijum za narod".
  • ns

    13.03.2018 22:50
    VERUJ MI
    Ko druka popa, sigurno ide u pakao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.