Preminuo Mirko Alvirović

Mirko Alvirović, poznato televizijsko lice, automobilista, autor i voditelj emisije SAT preminuo je u 72. godini, posle duge i teške bolesti, javlja RTS.
Mirko Alvirović je rođen u Drvaru. Radio je kao domaćin najgledanije emisije o automobilizmu na ovim prostorima.
 
Alvirović se bavio i temama iz oblasti turizma, a poseban akcenat stavljao je na bezbednost saobraćaja. 
 
Gledaoci su prepoznali njegov trud i požrtvovanost. Njegove patrole do popularnih letovališta postale su važan izvor informacija za sve turiste. Zajedno sa svojom ekipom znao je i po nekoliko dana da putuje do neke destinacije otkrivajući gledaocima sve što ih na putu očekuje. 
 
Izveštavao je i sa najvećih svetskih salona automobila.
  • Dejana

    02.04.2018 20:46
    Za vojvodjanina
    Baš Vam je čudan komentar...zaista . Nikada nisam čula da neko ko se deklariše kao vojvodjanin kaže za Nemca da je Švaba? Uostalom kakve veze ima koji je automobil, zar nije bitno da li zna da radi svoj posao koji je bio posao voditelja, a to znači da on nije po struci majstor da je pravio pepeljare ili sta god? Da li Vi vozite BMW ali zaista imate pravo da birate marku koju želite, volite i u skladu sa materijalnim mogucnostima, neko nema para da kupi BMW pa nije loša osoba.
  • NS65

    02.04.2018 10:15
    @gargamel
    Ne ulazeći u polemiku o tvom pisanju smatram da je bio jedan i jedini kome je zaista bilo stalo da se promene naše primitivne navike u vožnji, da se uvede malo reda i poštovanja u saobraćaju. Normalno da se razvijao i u ekonomskom pogledu ali to nije bilo preko noći. Cenio sam ga i nadam se da će njegov sin nastaviti očevim stopama. Nek' mu je laka zemlja.
  • Biljana

    02.04.2018 08:58
    Putovanja
    Bio je veoma pozitivan covek i njegove emisije sam volela da gledam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.