Korisnik Gerontološkog centra preminuo nakon tuče zbog TV programa

Jagodinska policija uhapsila je korisnika Gerontološkog centra u Jagodini P.S. (52) iz Kraljeva zbog nanošenja teških telesnih povreda usled koje je nastupila smrt.
Korisnik Gerontološkog centra preminuo nakon tuče zbog TV programa
Foto: Pixabay
On se posvađao sa Životom Kostićem (70) oko TV programa, udario ga, posle čega je ovaj preminuo.
 
Osumnjičeni se u nedelju, 15. aprila, posvađao sa pokojnim Kostićem (70) iz Paraćina oko programa koji će da gledaju na televiziji. Došlo je do žučne svađe tokom koje je osumnjičeni pesnicom udario Životu u predelu lica. Zaposleni iz staračkog doma su ga odmah prebacili u jagodinsku bolnicu u kojoj je ustanovljeno da ima prelom nosnih kostiju, pišu "Novosti".
 
Života je potom prebačen u Opštu bolnicu u Ćupriji, u kojoj je preminuo 19. aprila. Na obdukciji, dan kasnije, utvrđeno je da je smrt nastupila usled krvarenja u mozgu.
 
Policija je odmah uhapsila osumnjičenog.
 
Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Jagodini odredio mu je pritvor do 30 dana.
  • /

    23.04.2018 18:05
    /
    52g pa u gerontoloski centar koji i nije tako jeftin.
    ili su samo novosadski skupi
  • milicica

    23.04.2018 14:25
    mene muci nesto drugo
    Onaj ko je ubio nije bitno zasto ide na robiju ali zasto niko nije ustanovio krvavljenje na mozgu jer je realno kako je udaren da je do toga moglo da dodje bar za mene kao laika. Mislim da je bilo malo tesko pomisliti da je coveku od takve povrede toliko lose.
  • Žalosno

    23.04.2018 14:08
    Zbog toga TV i postoji...
    Koji program su gledali? Politički?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.