Vulin: Vojska će učestvovati u istraživanju posledica NATO bombardovanja

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije aktivno će učestvovati u istraživanju posledica NATO bombardovanja, rekao je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Vulin: Vojska će učestvovati u istraživanju posledica NATO bombardovanja
Foto: 021.rs
"Vojska Srbije je to radila i odmah posle 1999. godine, ali je to u jednom trenutku zaustavljeno i više se niko nije bavio tom zaista vaćnom temom, i za nas ali i za budućnost nalje dece. Ministarstvo odbrane učestvuje u Komisiji koju je formirala Vlada Srbije, ali će sa velikim zadovoljstvom učestvovati i u Komisiji koju je formirala Narodna skupština", izjavio je Vulin na manifestaciji "Balkanski skok prijateljstva 2018", prenosi Ministarstvo odbrane.
 
Dodao je da će Ministarstvo odbane dati sve podatke kojima raspolaže.
 
Vulin je, kako saopštava Ministarstvo odbrane na manifestaciji "Balkanski skok prijateljstva 2018" skočio padobranom s tri hiljade metara.
  • Sever Srbije

    20.05.2018 10:46
    Stop nato zlocincima i njihovim lobistima!
  • vice versa

    20.05.2018 10:11
    A koće da istraži uticaj Vulina na bombardovanje?!
  • Johny O.

    19.05.2018 23:54
    posledica
    Vi ste najveća posledica ,a ne NATO !! Da je bilo više pameti devedesete ne biste vi nikada tu sedeli gde ste ,nego bi već bili u EU i NATO!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.