Rukovodstvo vojvođanskog odbora Pokreta slobodnih građana podnelo ostavke

Rukovodstvo vojvođanskog odbora Pokreta slobodnih građana podnelo je ostavke na godišnjoj skupštini održanoj za vikend.
Prema tvrdnjama "Novosti", oni su to učinili jer su bili nezadovoljni stavom lidera PSG Saše Jankovića da se ne priključe "Savezu za Srbiju" Dragana Đilasa, ali i načinom na koji se donose odluke u pokretu.
 
Kako navodi list, ostavke su podneli Nebojša Milenković, Branislav Grubački i Zorana Šobot Matić iz Vojvodine, kao i Rešad Hodžić koji je bio zadužen za ogranak u raškoj oblasti. 
 
Kako se navodi, tim odlascima nastavljen je odlazak funkcionera koji su u poslednje vreme okrenuli leđa Jankoviću, a izvor blizak PSG-u je "Novostima" kao razlog za podnošenje ostavki naveo to što su odluke donošene nedemokratski i što je Janković odustao od ulaska u savez sa Đilasom.
  • Pedja

    22.05.2018 11:32
    Isto kao DJB
    Janković će minirati svaki pokušaj udruživanja opozicije, kao što je to do sada činila DJB. Priča o nesaradnji sa Dverima je samo izgovor. Jasno je da su u pitanju dve različite stvari: jedno je borba za fer izborne uslove, u kojoj je moguće i potrebno sarađivati sa svakim, a drugo je koalicija u koju se naravno može ići samo sa onim ko je ideološki blizak. Sve to Janković zna, kao i njegovo prilično mutno okruženje.
  • Sedam

    22.05.2018 10:10
    Šta, Guta i Nebojša su otišli zbog toga što Saša neće da pravi novi DOS sa Đilasom i Zverima ? Ja sve ne verujem, ovo mi deluje kao unutrašnji sukob koji Đilasovi pokušavaju da iskoriste...

    Ali ako je istina, puna podrška Jankoviću.
  • Kika Bibić

    22.05.2018 09:50
    Kakvo društvo! NM, koliko stranaka do sada?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija