Očekuju se gužve u saobraćaju

Prohodnost puteva je dobra, vanrednih zastoja nema, a na naplatnim rampama prolazi se bez zadržavanja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.
Očekuju se gužve u saobraćaju
Foto: 021.rs
Sunčano i toplo vreme koje nas danas očekuje verovatno će biti razlog da se mnogi vozači upute ka izletištima ili vikend naseljima, zbog čega može biti nešto više vozila na ovim putevima.
 
I pored povoljnih vremenskih prilika i dobre prohodnosti puteva, AMSS upozorava vozače da budu oprezniji za volanom zbog velikog broja deonica na kojima se izvode radovi.
 
Iako se radovi ne izvode tokom noći, na mestima gde su oni započeti, zbog aktuelne izmene, moguća je usporena vožnja uz ograničenu brzinu.
 
Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.
 
Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.
  • Zivan

    26.05.2018 09:35
    Gužve će biti sve dok se dobar deo saobraćaja sa drumova ne prebaci na pruge...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija