Automobil naleteo na kolonu dece na Divčibarama, stradao dečak iz Subotice

Desetogodišnjak A.D. iz Subotice poginuo je kada je na njega i drugu decu koja su prelazila ulicu kod hotela "Pepa" na Divčibarama danas oko 10 časova naleteo automobil marke "tojota".
Automobil naleteo na kolonu dece na Divčibarama, stradao dečak iz Subotice
Foto: 021.rs
Dečak je preminuo na licu mesta. Povrede su zadobile još dve desetogodišnje devojčice, i njima se lekarska pomoć ukazuje u Valjevu. Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju su lakše telesne povrede.
 
Kako piše "Blic", kolona učenika trećeg razreda organizovano je prelazila ulicu, a vozilo "tojota" kojim je upravljao V. V. (43) kretalo se iz pravca Kaone ka centru Divčibara. Automobil beogradskih registracija se nije zaustavio, već je prešao na levu stranu i na trotoaru udario u grupu dece. Kako je saopštio MUP, vozač je uhapšen na licu mesta zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i u zakonskom roku biće sproveden nadležnom tužilaštvu.
 
Sva deca su iz Subotice i bila su na rekreativnoj nastavi. Danas je trebalo da putuju kući.
  • Smestaj?

    15.06.2018 00:42
    Hotel pored kolovoza?
    Strašna sudbina. Strašna. Ali pitanje za direktore svih škola: zbog čega se deca tog uzrasta smeštaju u objekte koji su locirani pored druma i to bez pešačkog prelaza? Kako učitelji da povedu decu u šetnju? Po kolovozu? I da rizikuju da se ovako nešto dogodi?Zar ne bi bilo normalno da hotel bude udaljen od puta, da bude izolovan na neki način?
  • Mima

    13.06.2018 06:53
    kocnice su ispravne
    Okrenuo se zbog nečega prema svom detetu koje je sedelo na zadnjem sedištu, i nastavio vožnju punom parom.
  • Keva

    12.06.2018 18:57
    @ /
    Čoveče pročitaj svoj komentar i ne moraš dalje da pišeš komentare ni na moj ni na ostale. Znam ja dobro šta sve u Srbiji prolazi a ne sme da prođe i znam kako je u inostranstvu ali odrasla sam ovde a decu učim da otvore četvoro očiju kad su učesnici u saobraćaju. Ali ovo dete nije moglo bahatot vozača da zaustavi niti nastavnici koji su vodili kolonu đaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija