VIDEO: Zatvara se Glavna železnička stanica u Beogradu

Glavna železnička stanica Beograd zatvara se od 1. jula i vozovi više neće saobraćati sa nje, saopštila je kompanija "Infrastruktura železnice Srbije".
VIDEO: Zatvara se Glavna železnička stanica u Beogradu
Foto: 021.rs (ilustracija)
Podsetimo, Železnice Srbije su još 2014. godine počele da uklanjaju koloseke i drugu železničku imovinu iz Savskog amfiteatra, gde se gradi "Beograd na vodi".
 
Vozovi za Bar, od danas polaze sa železničke stanice Topčider. Voz na relaciji Subotica – Bar, koji kreće od 19. juna, saobraćaće iz železničke stanice Subotica u 16.45 sati preko Beograd Centra (Prokop).
 
Osim vozova između Srbije i Crne Gore, od 1. jula svi međunarodni vozovi saobraćaće sa železničke stanice Beograd Centar (Prokop). Reč je o dva voza iz Budimpešte, kao i po jednom vozu iz Beča, Ljubljane, Ciriha, Soluna i Sofije.
 
Takođe i za vozove u domaćem saobraćaju koji su do sada saobraćali preko Glavne stanice Beograd, od 1. jula, polazna i dolazna stanica biće Prokop.
 
Poslednji voz za Bar sa Glavne železničke stanice Beograd ispraćen je sinoć uz "A sad adio".

  • amerofil

    16.06.2018 23:52
    Ovi sto zale za stanicom bolje nek se pitaju zasto je Beograd jedan od retkih glavnih gradova koji nemaju metro .
  • srednjak

    16.06.2018 23:20
    za mafiju
    https://www.belgradewaterfront.com/en/government-of-republic-of-serbia-and-eagle-hills-signed-joint-venture-agreement-for-belgrade-waterfront/
  • gari

    16.06.2018 22:22
    @Deks
    Vrlo ciničan komentar, ali nikako nije na mestu. Znaš da brzina obnavljanja mostova zavisi isključivo od novca koji se u ovoj centralizovanoj zemlji sliva u Beograd. Zato svugde van Beograda sve stoji.

    I šta ti smeta kod izraza "iz unutrašnjosti"? Osećaš se prozvanim? Tvoj problem, to čak nije ni izraz koji se koristi u negativnom kontekstu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.