VIDEO: Nevreme u Čačku "potopilo" gradske ulice

Obilna kiša pala je danas posle podne u Čačku i "potopila" glavne gradske ulice, a najkritičnije stanje je u Ulici Vojvode Stepe i Nemanjinoj, gde je voda poplavila automobile na kolovozu.
Zamenik gradonačelnika Čačka Milan Bojović izjavio je da su raspoložive komunale ekipe na terenima, a da je u pojedinim delovima grada zbog ogromne količine vode saobraćaj potpuno zaustavljen, javlja "Glas zapadne Srbije"
 
"Za sada je najkritičnije na gradskom području, još uvek nismo dobili pozive iz sela. Saobraćaj je u pojednim delovima grada zbog ogromne količine vode potpuno zaustavljen. Čekamo da se jave ekipe sa terene i saopšte nam tačno stanje", rekao je Bojović.
 
 
Iz Sektora za vanaredne situacije saopšteno je da su ugrožene i ulice Kneza Miloša, Vase Popovića, Ciglarska i Obilićeva.
 
"Mnogo vode je na ulicama, radi se o površinskoj vodi koju kanalizacija nije mogla da prihvati i izlila se na kolovozu", rekao je šef službe za bezbednost i odbranu grada Čačka Bratislav Zečević za GZS.
 
  • neko

    16.06.2018 23:21
    zanimljivo
    Ovo su izgleda one stogodisnje vode !
  • Matija Beckovic

    16.06.2018 22:52
    Ne samo strane sluzbe vec se i sam Gospod urotio protiv napacenog i neduznog srbina.
  • Kaya

    16.06.2018 22:35
    Neki ljudi iz nekih struktura na ovaj način žele da destabilizuju zemlju. Sve je to delo opozicije, ne verujte svojim očoma, verujte meni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija