Pojačan saobraćaj, oprez zbog nevremena

Saobraćaj u Srbiji pojačanog je intenziteta posebno na prilazima ka većim gradovima.
Pojačan saobraćaj, oprez zbog nevremena
Foto: 021.rs
Najavljene promenljive vremenske prilike zahtevaju dodatni oprez.
 
Oprez se savetuje i kroz klisure zbog mogućih odrona, koji su česti kada su nestabilne vremenske prilike, saopšteno je iz AMSS-a.
 
Na naplatnim rampama nema zadržavanja, a na graničnim prelazima na putničkim terminalima čeka se do 30 minuta. Zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije, na prelazu Batrovci su oko 120 minuta. 
 
U zajedničkoj akciji MUP-a i AMSS postavljene su nove veb kamere na najfrekventnijim graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom, Bugarskom i Makedonijom. Te kamere, dostupne su na sajtu AMSS-a. 
 
Radovi se odvijaju na više deonica na putevima u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija