Ratni veterani za sutra zakazali štrajk glađu širom Srbije

Pet udruženja iz oblasti boračko-invalidske zaštite saopštila su danas da radikalizuju protest od 17. maja, kada su uputili zvanični poziv predsedniku Srbije i predsednici Vlade za razgovor o njihovima problemima, a koji je ostao bez odgovora.
Ratni veterani za sutra zakazali štrajk glađu širom Srbije
Foto: 021.rs
Udruženje boraca Gvozdeni puk Republike Srbije, Organizacija ratni veterani Srbije, Srpski ratni veterani, Udruženje ratnih vojnih invalida Srbije svih ratova i Pokret veterana Srbije, u saopštenju su najavili i početak štrajka glađu više desetina članova Udruženja u Beogradu kao i u više desetina gradova u Srbiji.
 
Štrajkovi će početi u četvrtak u 12 časova.
  • Rezervista

    20.06.2018 14:34
    strajk
    Ova vest zasluzuje da bude udarna na naslovnoj strani umesto ostalih, valjda su ovi ljudi to zasluzili da Novi Sad i Srbija cuju
  • Yip Man

    20.06.2018 13:23
    Odakle Srbija ima ratne veterane kad nije bila u ratu?!

    Da li će i veterani dobijati pozive u policijsku stanicu na informativni razgovor?
  • Dzoni

    20.06.2018 12:37
    Samo da Vuin progovori......Andrej Vucic ce odmah u rezervu...Kada ce ratne dnevnice????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija