FOTO: Pokušala da prošvercuje "roleks" od sedam miliona dinara

Carinici su juče, 9. jula na aerodromu "Nikola Tesla" sprečili unos sata marke "roleks", vrednog više od sedam miliona dinara, koji putnica nije prijavila u pokušaju da izbegne uvozne dažbine.
Prekršaj je otkriven u zelenom kontrolnom prolazu namenjenom putnicima koji nemaju ništa da prijave, a kojim se zaputila i Kanađanka pristigla iz Londona nakon preuzimanja prtljaga.
 
 
Međutim, carinska službenica poslala je njen prtljag na kontrolu rentgenom, a potom je njegovim detaljnim pregledom, pored ličnih stvari, u kesi pronašla i praznu kutiju ženskog "roleksa".
 
 
Na pitanje gde se nalazi sat, putnica je odgovorila da je na njenoj ruci. Kada ju je carinska službenica zamolila da ga skine sa ruke, uočila je da se na njemu još nalazi zaštitna folija, što je potvrdilo sumnju da je sat nov i da mu pronađena kutija pripada. U rancu putnice je otkriven i račun za sat, čija je vrednost veća od sedam miliona dinara.
  • The Lalosh

    10.07.2018 20:14
    Ček bre...
    Pa to je nečija tetka... Iz Kanade.
    Verovatno nije ONA tetka čim su je ufatili.
  • Udri narod!

    10.07.2018 19:28
    Aha! Imaš nešto skupo!
    Moram priznati, kao veliki Jugosloven i socijalista, da je tragično što u ovoj i ovakvoj vašoj Srbiji u glavama Carine i carinika - caruje još uvek socijalizam.
    A na to se dodaje politika pritiska na narod, da što lošije živi.
    Bilo kakav pojam ljudskih prava i demokrazije je hiljadama kilometara daleko od bilo kojeg srpskog državljana.
    Nekolicina ljudi iz vlasti drži monopol na prodaju mnogih stvari, a carinom pokušavaju da spreče narod da nabavi nešto povoljnije.
    Jer, još uvek je 1:5 za tehniku a za odeću bar 1:3 odnos nabavne cene i prodajne cene u Srbiji.
  • eh

    10.07.2018 18:22
    možda je to nečija tetka iz kanade, pa preko londona...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija