Prodavao mobilne, kupcima slao cigle

Policija je uhapsila A.P. (1975) iz Beograda osumnjičenog za prevaru.
Prodavao mobilne, kupcima slao cigle
Foto: Pixabay
On je, kako se sumnja, od juna do novembra prošle godine, obmanjivao građane tako što je na internet sajtovima oglašavao prodaju različitih polovnih stvari, kao što su mobilni telefoni, garderoba, auto sedišta i drugo, a zatim je kupcima iz više gradova, pošto bi mu isplatili ugovorenu cenu, slao pakete u koje je, umesto dogovorene robe, stavljao kamen ili ciglu. 
 
Uplaćeni novac je podizao u poštama sa nevažećom ličnom kartom koja je glasila na tuđe ime.
 
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, predat javnom tužiocu, koji mu je odredio pritvor.
 
S obzirom da se sumnja da je A.P. na ovaj način prevario više građana, MUP poziva sve oštećene da se jave najbližoj policijskoj stanici ili Policijskoj stanici Grocka, na telefon 011/34 10 257.
  • Futog

    14.07.2018 18:37
    Www
    Ko placa unapred?
  • Salamander

    14.07.2018 17:03
    donese postexpress, aks...
    on upakuje, da lici po tezini, ali tako da ti treba 10-15 min da raspakujes: gomile papira, selitejpa, kutija u kutisao... a ti platis odmah kuriru, to vreme dok otvorus- kurir otisao..a kurir uzme novce, nema nazad :( ne mozes ga dobiti telefonom. Vex isporucuje dalje...
    Tako je to mr Aleksandar " lepo smislio" prevaru
    A ti, kso prdvareni kupac:
    moras da ides u miliciju, das izjavu...
    posle te zovu da svedocis na sudu...
    maltretiranje jedno :(
  • Rasha

    14.07.2018 16:59
    @fk Ne znam sta te cudi ? Uglavnom se upecaju ljudi koji bi za manje pare da dobiju nesto vrednije. I beznroj puta sam cuo :"Hitno mu trebaju pare, pa ga prodaje jeftinije"...
    Uvek se treba zapitati, zasto je ta stvar ( telefon, auto, stan ) toliko jeftinija i ispod realne cene i ne treba verovati nikome ?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija