Napadač na novinara Cvetkovića sklopio sporazum o priznanju krivice

S.Z. iz Bele Crkve, koji je napao novinara Stefana Cvetkovića iz tog grada, sklopio je sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Vršcu sporazum o priznanju krivice, nakon čega je to tužilaštvo predložilo da mu bude ukinut pritvor.
Napadač na novinara Cvetkovića sklopio sporazum o priznanju krivice
Foto: Medija centar Beograd
On je osumnjičen da je Cvetkoviću naneo lakše povrede, kada ga je 9. jula udario u glavu u jednom kafiću u Beloj Crkvi. Nakon toga mu je 11. jula određen pritvor.
 
"Nakon što je tužilaštvo ispitalo oštećenog i svedoke i zaključilo sporazum o priznanju krivičnog dela, 17. jula je Osnovnom sudu u Vršcu predloženo ukidanje pritvora", naveo je osnovni javni tužilac iz Vršca Tihomir Knežević.
 
Novinar Stefan Cvetković je naveo da je nezadovoljan takvom odlukom i dodao da ostaje pri svojim ranijim tvrdnjama da je S.Z. tog 9. jula pokušao da ga ubije.
 
"On me je udario metalnom šipkom po glavi i razbio mi lobanju i ja ću nastaviti da ga krivično gonim", kazao je Cvetković.
  • Zivan

    18.07.2018 21:51
    Nije jasno zašto se sada još ne navodi puno ime napadača i motiv nsdrtsjs, krivica je nesporna. Naravno, očekuje se i da vlast potpuno i precizno objasni ptr4hodni slučaj, ( navodnu ) otmicu ovog čoveka.
  • JovaNS

    18.07.2018 21:34
    Prvo i jedino, sve povrede glave su teške telesne povrede. Uključujući tu i slomljen nos, a kamoli lobanju. Za nanošenje teških telesnih povreda nema dogovaranja i puštanja iz pritvora pre sudjenja. Pametnome dosta.
  • Predstava?

    18.07.2018 18:37
    Ovo se sve nešto brzo odigralo.
    Skroz je u suprotnosti sa drugim, mnogo značajnijim slučajevima u našoj državi.
    Uvek neki problemi, a ovo rešeno "dlanom od dlan". Kao da je u pitanju saobraćajni prekršaj.

    Možda je ucenjen? Možda saučesnik? Ne znam, samo dajem ideje. Navikao sam da sumnjam u sve što vidim u javnosti. Problem je što je taj novinar istraživao nešto jako bitno za naš narod i državu, zatim "tajming", pa anonimnost napadača, mutni razlozi i još svašta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija