VIDEO: Ministar Šarčević odbio da odgovori na pitanje novinarke uz reči "Ma bež'te bre"

Ministar prosvete Mladen Šarčević prekinuo je danas konferenciju za novinare u Vlasotincu kada je dopisnica Bete i urednica portala "Jugmedia" Milica Ivanović pokušala da postavi još jedno pitanje.
Šarčević je uz odmahivanje rukom rekao: "Ma bež'te!" i napustio prostoriju u Osnovnoj školi "Siniša Janić", gde je bila zakazana konferencija za novinare povodom renoviranja te vlasotinačke škole.
 
Pre toga Milica Ivanović se nadovezala na pitanje kolege o smenama u Školskoj upravi za Jablanički i Pčinjski okrug, koje je ministar Šarčević posle polaganja male mature najavio, pa zatim povukao najave.
 
  • očajna

    23.07.2018 09:50
    Vaška obaška, kako to miste, plenimi, prenimi kakvi rezultati, mogu da se pravim blesav, de nisu bili tačni, nemoj da mi stavljate, ... Ovo je ministar prosvete.
  • maki

    22.07.2018 10:01
    deca
    E sad mi je jasno zašto naša deca kada ih prozoveš i postaviš im pitanje iz lekcije a oni neznaju odgovor otrče sa časa i pobegnu kući... PA VIDELA DECA OD MINISTRA :::KADA NEZNAŠ BEŽI GLAVOM BEZ OBZIRA KOD TATE,SAMO ON MOŽE DA TI POMOGNE......
  • rade

    21.07.2018 23:25
    Zakljucak je da gradjani vole neobrazovane, neotesane i kriminalce... sta reci vise osim da treba svaki normalan covek da ode iz ove septicke rupe!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.