Potvrđena kazna tehničaru VMA za prodaju anestetika od kog je preminula Ivana Bodrožić

Viši sud u Beogradu pravosnažno je osudio na osam meseci zatvora i novčanu kaznu od 50.000 dinara tehničara sa Vojnomedicinske akademije Lj. P. jer je prodavao anestetik "propofol" od koga je u decembru 2014. preminula Ivana Bodrožić.
Potvrđena kazna tehničaru VMA za prodaju anestetika od kog je preminula Ivana Bodrožić
Foto: 021.rs
Odlukom Višeg suda odbijene su žalbe tužioca i branioca i potvrđena je prvostepena presuda Trećeg osnovnog suda u Beogradu, rekla je portparolka Višeg suda Bojana Stanković.
 
On je osuđen za krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet škodljivih materija.
 
Beživotno telo Ivane Bodrožić, ćerke nekadašnje vojvođanske poslanice Nade Bodrožić, pronađeno je u sobi hotela "Hajat" 10. decembra 2014.
  • Georg

    21.07.2018 19:55
    Koliko je tek para dobio od vlasnika pinka za ćutanje o njemu !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.