AMSS: Gužve na graničnim prelazima

Najopterećeniji granični prelaz večeras je Horgoš sa Mađarskom gde se na izlazu iz zemlje čeka oko sat i po, pa se vozačima savetuje da koriste GP Kelebija ili Bački Breg.
AMSS: Gužve na graničnim prelazima
Foto: 021.rs
Promenljivo je i zadržavanje na GP Batrovci kada se na izlazu čeka oko sat vremena, ali zbog pojačanog saobraćaja i dužih zadržavnja u Hrvatskoj realno vreme na ovim granicama je i duže pa se takođe preporučuju alternativni prelazi - GP Šid, Sot ili Bačka Palanka.
 
Slično je i na GP Gradina sa Bugarskom gde se čeka oko sat vremena i na ulazu i na izlazu. Gostun sa Crnom Gorom vreme promenljivo i može se kretati od pola sata do sat, saopštio je AMSS.
 
Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnnim stanicama nema zadržavanja, osim na NR Stara Pazova gde se trenutno beleže čekanja od pola sata na naplati ka Beogradu.
 
Na deonici međunarodnog autoputa Beograd - Niš, kroz Pomoravlje, između Jagodine i Ćuprije, i večeras je duga kolona vozila, koja se kreću veoma sporu zbog radova na putu.
 
Teško se probijaju i sanitetska i druga vozila posebnih službi, jer su vozila i na zaustavnim trakama.
 
Pojedini vozači se iskljucuju autoputa kod Jagodine, da bi izbegli zastoj na autoputu, pa se ponovo uključuju u Ćupriji, udaljenoj oko 12 kilometara.
 
To je stvorilo i veliki broj vozila na naplatnoj rampi u Jagodini, gde je radnik koji naplaćuje putarinu izjavio Tanjugu da je danas prošlo 6.000 vozila i da sutra očekuje još veću gužvu.
  • milan

    04.08.2018 01:50
    gnusna laz
    na horgosu se danas cekalo oko 7h, a ja sam licno na kelebiji granicu presao u smeru ka madjarskoj posle 4h i 15min

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.