NIS isplaćuje dividendu građanima u ponedeljak

Naftna industrija Srbije (NIS) isplatiće dividende iz prošlogodišnje dobiti u ponedeljak, 27. avgusta, saopštio je Centralni registar hartija od vrednosti.
NIS isplaćuje dividendu građanima u ponedeljak
Foto: 021.rs
Akcionari će primiti bruto dividendu od 42,61 dinar po akciji, što na poslednjoj ceni akcija od 677 dinara daje dividendni prinos od 6,3 odsto.
 
Naftna industrija Srbije isplaćuje neprekidno dividendu od 2013. godine, a akcionari su ukupno primili, uključujući i ovogodišnju dividendu, bruto iznos od 294,86 dinara.
  • Lala

    26.08.2018 00:42
    dividenda
    Au šta sad raditi sa ovolikom zaradom od 42,61 dinar po akciji, ima da se ubijem razmišljajući gde potrošiti. Bolje da ja to pošaljem našoj Maji i njenim kolegama , siroti nikako da dočekaju da počnu da radi i izglasaju sebi povišicu. Mora da su gladni sad bespara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija