Uhapšen osumnjičeni za udes u kojem su poginule trudnica i njena beba

Policija je u Prokuplju uhapsila Ž. P. (1975), državljanina Hrvatske, zbog sumnje da je izazvao udes u kojem su stradale trudnica i njena beba.
Uhapšen osumnjičeni za udes u kojem su poginule trudnica i njena beba
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on juče u mestu Gornja Stražava, vozeći "mercedes" u pravcu Prokuplja, izazvao saobraćajnu nesreću tako što je nakon izlaska iz krivine naleteo na "citroen" koji je dolazio iz suprotnog smera.
 
Tom prilikom teško je povređena tridesettrogodišnja žena, suvozač iz "citroena", koja je bila u devetom mesecu trudnoće. 
 
Odmah nakon sudara, lekari su uradili carski rez, a i majka i beba bile su u kritičnom stanju. Žena je preminula juče popodne u Kliničko-bolničkom centru u Nišu, a uprkos svim naporima lekara Dečje interne klinike u tom gradu, jutros je umrla i beba.
 
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju.
  • Tuga

    30.08.2018 21:32
    Tuga
    Saucese porodici. Ne postoji nista strasnije u zivotu nego gubitak tek rodjene bebe i majke. Vozaci, pamet u glavu - jedna sekunda nepaznje je dovoljna da upropasti silne zivote.
  • Ns

    30.08.2018 21:18
    tuga
    Ima li odgovarajuce kazne za ovakve vozace?? Tuga i bes me obuzmu svaki put kada se ovako nesto desi.
  • Najtežakazna

    30.08.2018 20:20
    Ne postoji taj sud koji može zadovoljiti pravdu ja sam besan koji nemam veze sa svim ovim,ne smem ni da zamislim kako je porodici

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija