Radnik ušao u pogrešnu zgradu i upao u okno lifta

Radnik firme za popravku liftova pao je oko danas oko 9 časova u okno lifta u poslovnoj zgradi u Resavskoj 31 u Beogradu, nakon čega je prebačen u Urgentni centar.
Radnik ušao u pogrešnu zgradu i upao u okno lifta
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako "Blic" nezvanično saznaje, radnik je pao u okno lifta tokom popravke nakon čega su došle ekipe vatrogasaca kako bi ga izbavile. Potom je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgetni centar u svesnom stanju.
 
"Osoba je sa težim povredama prevezana u Urgentni centar", potvrdili su u Hitnoj pomoći
 
Takođe, da je radnik u teškom stanju potvrdili su za "Blic" i u Urgentnom centru.
 
"Osoba je sa težim povredama dovezena u Urgentni, trenutno se nalazi na dijagnostici", potvrdili su iz u Urgentnom centru.
 
Nezgoda se dogodila u jutarnjim časovima u bivšoj zgradi "Jugohemije", koja se sada koristi kao poslovni prostor. Agencija Beta prenosi da je, prema nezvaničnim informacijama, radnik firme za popravku liftova trebalo da popravi lift u Resavskoj 32, ali je greškom ušao u drugu zgradu i upao u okno lifta.
 
RTS navodi da je radnik pao u okno sa visine od dva do tri metra.
  • Crna slamčica

    20.09.2018 14:11
    ...barem nije sa veće visine...
  • Djura

    20.09.2018 13:58
    Koja nebuloza... Ni u toj drugoj zgradi nije radio lift ili sta? Kako je upao u okno tu ako tu nije bio pokvaren lift?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija