Vučić: Pisaću svakom penzioneru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će pisati svakom penzioneru u Srbiji ponaosob, kako bi im se zahvalio na žrtvi koju su podneli.
Vučić: Pisaću svakom penzioneru
Foto: Pixabay
On je najavio da će, ne o državnom trošku, već možda i kao predsednik najveće partije u Srbiji, o trošku stranke koju vodi, uputiti pismo zahvalnosti svakom penzioneru. 
 
"Da se zahvalim, bez obzira da li je za nas, protiv nas, da se zahvalim za sve ono što su uradili za zemlju. Oni će živeti mnogo bolje u budućnosti, imati mnogo više zahvaljujući sebi, svom strpljenuju, trpeljivosti i veri u svoju državu", rekao je Vučić. 
 
Kako je naveo, svi penzioneri u Srbiji imaće između 9 i 13 odsto veće penzije nego pre smanjenja 2014. godine. Prema njegovim rečima, oni koji kritikuju izmene zakona o penzijama i traže da se penzije vrate na nivo iz 2014. godine, traže da država ošteti 70 odsto penzionera, jer onima sa najnižom penzijom iznosi nisu bili smanjeni.
  • ISTINKO

    26.09.2018 20:07
    Mi nismo penzioneri,...
    ...mi smo primaoci tvoje "milostinje". Penzioneri žive negde drugde, tamo gde funkcionišu nezavisni penzioni fondovi u koje nikakav Predsednik ne sme ni da zvirne, a kamoli da otima iz njih, jer bi odmah išao u apsanu. Zato mi nemoj pisati, jer ćeš opet trošiti tuđi novac za tvoju cirkusijadu.
  • Lucia

    26.09.2018 15:15
    Vrati
    ti meni ono što si bez mog pristanka uzeo za svoj projekat i to sa kamatom, pa ne moraš pisati. Papir za higijenu srećom imam da kupim!
  • Miki

    25.09.2018 14:43
    A ko ce platiti postarinu dragi vodjo????I koliko bi ta postarina bila?????Daj vise ne s..i i ti i ti tvoji preletacevici!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija