Uhapšena dvojica zbog demoliranja lokala u Beogradu

Policija u Beogradu uhapsila je S. B. (26) i A. V. (27) zbog sumnje na nasilničko ponašanje.
Uhapšena dvojica zbog demoliranja lokala u Beogradu
Foto: 021.rs
Mediji pišu da su uhapšeni Stefan Belivuk i Aleksandar Vidojević zbog napada na goste kluba "Komitet" u Beton Hali, kao i demoliranje lokala.
 
Kako se navodi u saopštenju policije, uhapšeni se sumnjiče da su pretukli nekoliko ljudi i polomili inventar u jednom beogradskom ugostiteljskom objektu.
 
Policija je, povodom istog događaja, prethodno uhapsila M. H. (25), M. Č. (24) i P. K. (25) koji se, takođe, sumnjiče za krivično delo nasilničko ponašanje. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su sve učesnike ovog događaja i intenzivno tragaju za više osoba, navodi se u saopštenju.
 
Osumnjičeni S. B. i A. V. su privedeni nadležnom tužiocu i njima je određen pritvor do 30 dana.
 
Incident se dogodio u subotu, 6. oktobra oko ponoći, kada je u lokal u Karađorđevoj ulici u Beogradu upala grupa od 10 do 15 mladića sa palicama i šipkama i demolirala ga.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija