Ljajić: Ako policija kaže da sam se bavio kriminalom, odlazim iz Vlade

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić pozvao je ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića i sve službe da iznesu sve podatke o njemu, a ukoliko pronađu bilo šta što ukazuje i na najmanju kriminalnu delatnost, neće nijedne sekunde sedeti na mestu ministra niti se baviti nijednim javnim poslom.
Ljajić: Ako policija kaže da sam se bavio kriminalom, odlazim iz Vlade
Foto: 021.rs
Ljajić je za "Blic" rekao da nije do sada reagovao na optužbe lidera Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića, jer ih je, kako je rekao, smatrao besmislenim, ali sada mora jer se na njih nadovezao Vojislav Šešelj.
 
"Do sada nisam uopšte reagovao na optužbe koje su dolazile od Zukorlića jer sam ih smatrao besmislenim, a pošto se sada na to nadovezao i njegov partner Šešelj, i to u parlamentu, moj opstanak u Vladi gubi svaki smisao ukoliko se ne dokaže ko je lažov - Šešelj i Zukorlić ili ja", rekao je Ljajić. 
 
On je dodao da te optužbe moraju da dobiju svoj epilog, jer bi u protivnom, kako je naveo "morao da se valja u blatu sa Šešeljem i Zukorlićem i da se brani od njihovih izmišljenih optužbi".
 
Prema njegovim rečima na delu je "čvrst savez osuđenog ratnog zločinca Šešelja i osvedočenog kriminalca Zukorlića", a napade povezuje sa izborima za Bošnjačko nacionalno veće koji će se održati u nedelju, 4. novembra.
 
Poslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj optužio je juče u Skupštini Srbije potpredsednika Vlade Srbije Rasima Ljajića da je vođa jednog od najjačih narko kartela u Srbiji, što je naišlo na burno negodovanje Ljajićevih poslanika iz Socijademokratske partije Srbije (SDPS), koji su te navode odbacili i napustili skupštinsku salu. 
 
Šešelj je na početku sednice u okviru postavljanja pitanja rekao da policija ima sva operativna saznanja da je Ljajić jedan od vođa najvećeg kartela, ali da ipak ne čini ništa.
  • JS

    31.10.2018 20:23
    Policija? Nasa? Hahahaha
    Ajd pitamo interpol da proveri?
    Ili i tamo imas neku vezu...
  • Badza

    31.10.2018 16:18
    E Rasime
    Pa da nije bilo Zukorlica ti danas ne bi sedeo gde jesi.A cija policija treba da utvrdi da si se bavio kriminalom? Ne zakopcavamo se svi otpozadi. ..
  • Milence

    31.10.2018 14:14
    ozna sve dozna
    E Rasime, nas si iznenadio ali Seselja nisi, tako da je bolje odmah da se sklonis nego da te cesljaju. Povucices za sobom jos nekog Fiću a onda imas i njih na ledjima. Ko sa Djavolom tikve sadi obiju mu se o glavu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.