Kabel pao na školski autobus, poginula dva učenika

Dva učenika u Indiji preminula su nakon što je kabl s bandere pao na njihov školski autobus u saveznoj državi Tamil Nadu na jugu zemlje.

Osim toga, najmanje 30 učenika je povređeno i svi su u bolnici. Vraćali su se s piknika u nedelju uveče kada se nesreća dogodila, navode iz policije. Policija je pokrenula istragu.

Nije jasno kako je žica pala na autobus, ali lokalni mediji prenose nezvanične informacije da su neki učenici povukli drvo koje je dodirivalo kablove. Jedna grana je onda pokidala žicu, koja je pala na autobus.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.