Oteta tašta Bernija Eklstona

Tašta prvoga čoveka Formule 1 Bernija Eklstona oteta je u Sao Paulu, a otmičari traže otkupininu u iznosu od oko 36,7 miliona dolara, pišu vodeći brazilski dnevni listovi.

Aparekida Sčunk, majka Eklstonove supruge Fabiane Flosi oteta je u petak, prenose mediji ne objavljujući pojedinosti. Pišu da lokalnu policiju nije moguće dobiti kako bi se informacija i službeno potvrdila.

Eklston, koji je po podacima časopisa Forbes "težak" 3,1 milijarde dolara i jedan je od najmoćnijih ljudi u svetu sporta, sa Fabianom Flosi oženio se 2012, tri godine nakon što ju je upoznao na brazilskom Grand Priu.

Osamdesetpetogodišnji Berni bio je 25 godina u braku s Hrvaticom Slavicom Radić s kojom ima dve ćerke.

Flosi i Ekleston žive u Engleskoj.

Otmice su česte u Brazilu. Prema policijskim podacima, svakodnevno se prijavi otmica nekoliko osoba, a otmičari za njih često traže otkupnine u iznosu od svega nekoliko stotina dolara.

Brazil je trenutno usred jedne od najtežih ekonomskih kriza u poslednjih stotinu godina.

Napominje se da je ovo najveća otkupnina u istoriji Brazila.

  • deran

    26.07.2016 17:42
    Ono, kad te bas hoce sve u zivotu.
  • Tetka teča

    26.07.2016 10:56
    A ja pročitah "tašna", pa reko' šta je frka - ne nosi valjda milione u torbici...
  • Zivan

    26.07.2016 10:45
    Tassta je toliko gundjala i sitniccarila da je Berni sam rezzirao otmicu kako bi se otarasio dosadne babetine...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.