Švedska: Ubačena bomba u stan, poginuo osmogodišnjak

Osmogodišnji dečak je poginuo kada su nepoznati napadači ubacili bombu u stan na trećem spratu u Geteborgu, na jugozapadu Švedske.

Incident se odigrao u ponedeljak u jutarnjim satima, a u tom trenutku u stanu je bilo najmanje petoro dece i nekoliko odraslih osoba.

Portparol lokalne policije Peter Adlerson je izjavio da je dečak bio u poseti rođacima. U pitanju je Jusuf Vorsejm iz Britanije, koji je preminuo na putu do bolnice.

Švedski mediji spekulišu da napad možda ima veze sa sukobom rivalskih bandi pošto je jedan muškarac, koji je osuđen za ubistvo u toj oblasti prošle godine, registrovan na toj adresi.

Prošle godine, četvorogodišnja devojčica je poginula u eksploziji automobila, a taj napad je bio povezan sa sukobom bandi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet