Uhapšen norveški turista koji je odgrizao uvo putniku

Berlinska policija uhapsila 43-godišnjeg norveškog turistu nakon što je odgrizao parče uveta čoveku koji je pokušao da ga razdvoji u tuči.

Norvežanin se potukao sa tamnoputim nemačkim državljaninom koga je nazivao teroristom.

Nemačka policija je saopštila da je turista pod uticajem opijata počeo raspravu u lokalnom vozu u Berlinu, optužujući drugog putnika da je terorista i postavljajući mu pitanje gde je sakrio bombu, prenosi AP.

Kada je treći putnik, 37-godišnji Nemac, pokušao da prekine raspravu, Norvežanin mu je odgrizao veći deo uveta, saopštila je policija.

Ostali putnici su posvedočili, identifikovali turistu koji je potom uhapšen zbog optužbe za nanošenje teških telesnih povreda.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet