Muslimani se molili u sinagogi na aerodromu

Jevreji na međunarodnom aerodromu u Jerusalimu bili su iznenađeni kada su videli da se nekoliko muslimana moli u sinagogi na aerodromu.

Reč je o četiri muškarca i jednoj ženi, članovima jedne turske porodice, koji su tražili mesto za molitvu i pronašli sinagogu koja je u tom trenutku bila prazna. Ali kada su shvatili da se mole u sinagogi, rekli su da su samo tražili mesto da se pomole.

Aerodrom u Jerusalimu nema mesta predviđena za molitve pripadnika drugih veroispovesti osim Jevreja.

Neki Jevreji kritikovali su ovu tursku porodicu zbog njihovog postupka, dok su ih drugi podržali.
 

  • ana

    27.10.2016 12:37
    to su pravi vernici. svi vernici na svetu su isti.
  • ....

    27.10.2016 11:24
    ....
    Toliko o jevrejskoj "gostoljubivosti"...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.