Preživeli fudbaler: U poslednjem trenutku sam zamenio mesto

Brazilski fudbaler Alan Rušel, jedan od šest osoba preživelih u avionskoj nesreći u kojoj je poginula većina njegovog tima Šapekoense u Kolumbiji, u poslednjem trenutku je zamenio mesto u avionu.
Rušel (27) kaže da je sedeo u zadnjem delu aviona, kada ga je direktor kluba Kadu Gaučo zamolio da se prebaci napred kako bi novinari seli pozadi.
 
"Nisam hteo, ali onda sam video Džeksona Folmana i on je insistirao da sednem pored njega", rekao je Rušel na svojoj prvoj konferenciji za novinare od nesreće 28. novembra.
 
On kaže da se ne seća nesreće i da mu kad mu ljudi pričaju o padu aviona sve izgleda kao san, noćna mora.
 
"Ova tragedija nas uči da treba da nastavimo da živimo i da činimo dobro za druge", zaključio je Rušel.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.