Ubica Čarls Menson hitno prebačen u bolnicu

Američki ubica Čarls Menson, poznat po ubistvu glumice Šeron Tejt, hitno je prebačen u bolnicu.
List Los Anđeles Tajms naveo je da je ubica sa tetovažom kukastog krsta na čelu, prebačen iz zatvora u Kaliforniji u bolnicu i dodao se Menson (82) nalazi u teškom stanju.
 
Sajt TMZ javio je da "ubica i psihopata" Menson hitno prebačen u bolnicu zbog ozbiljnih gastro-intestinalnih problema.
 
Zvačninik zatvora Teri Tornton nije komentarisao vest navodeći da je prema kalifornijskom zakonu zabranjeno u javnosti iznositi detalje o zdravstvenom stanju zatvorenika ili njihovom kretanju van zatvora. Tornton je samo rekao da je Menson živ.
 
Menson je 1972, zajedno sa još četiri člana svoje "duhovne porodice", osuđen na doživotni zatvor posle jednog masovnih ubistva, kada su 1969. ubijeni glumica Šeron Tejt, supruga reditelja Romana Polanskog, i još šest osoba. Šeron Tejt (26) je u trenutku ubistva bila u osmom mesecu trudnoće, i izbodena je nožem dok je molila napadača, i to ženu iz Mensonove bande, da joj ne ubije bebu. Ubica izdržava kaznu u američkom državnom zatvoru Korkoran.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Tusk rekonstruisao vladu Poljske

Poljski premijer Donald Tusk danas je rekonstruisao vladu, u sklopu koje će dosadašnji koordinator specijalnih službi Tomaš Sjemonjak stupiti na dužnost ministra unutrašnjih poslova.