VIDEO: Snežna lavina zatrpala hotel u Italiji

Snežna lavina obrušila se na hotel u planinskoj oblasti regije Abruco.
Spasioci tragaju za najmanje tri nestale osobe. U trenutku nesreće u hotelu se nalazilo 20 gostiju i sedmoro zaposlenih, među kojima i dvoje dece.
 
Deo hotela je uništen, a deo potpuno prekriven snegom, naveli su spasioci i dodali da iz njega ne dopiru zvuci, ali se vidi svetlo.
 
Deo spasilačkih službi nije ni uspeo da se probije do hotela jer je ulica koja do njega vodi posle lavine ostala prekrivena visokim snegom.
 
Nekoliko osoba prethodno je uspelo da se probije do obližnjeg mesta i pozove pomoć. Mediji prenose da je lavina bila izuzetno snažna. Dve osobe, koje su uspele da se spasu, prebačene su helikopterom u bolnicu.
 
Lavina se dogodila posle serije zemljotresa koji su pogodili centralnu Italiju.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet