Demonstranti protiv Trampa rasterani suzavcem

Stotine demonstranata protestovalo je u Vašingtonu ispred zgrade u kojoj se održavao skup simpatizera novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, noć uoči njegove inauguracije.
Demonstranti su se okupili ispred Nacionalnog pres kluba, gde se održavao bal Trampovih pristalica, pod nazivom "DeploraBall".
 
Naziv skupa je, u stvari, igra reči povodom jedne opaske Hilari Klinton tokom predsedničke kampanje, kada je Trampove pristalice nazvala "šakom jada" ("basket of deplorables").
 
Demonstranti su glasno negodovali svaki put kada bi neko ušao ili izašao sa bala. Oni su gađali jednog čoveka koji je mahao zastavicom u znak podrške Trampu.
 
Policija je upotrebila suzavac da bi rasterala demonstrante.
  • sacica

    20.01.2017 17:58
    Ma saka jada na stotine miliona
  • NS49

    20.01.2017 10:58
    I treba ih rasterati. To su sve Nato i Soroševi plaćenici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.