Nemici preti kazna od 250.000 evra ukoliko bude pušila cigarete na balkonu

Uti F. je zaprećeno da će platiti kaznu od 250.000 evra ukoliko nastavi da puši cigarete na balkonu svog stana nakon 20 časova.
Uta od 2008. godine živi u mirnom delu Berlina pod nazivom Hellersdorfer, a njeno pušenje cigareta na balkonu u večernjim satima uznemirava jednog od suseda. Radi se o Marselu P. koji živi u stanu ispod Utinog, a cigarete mu smetaju toliko da ju je tužio. U tužbi je naveo da u njegov stan ulazi značajna količina dima zbog vetra koji duva sa zapada.
 
"Ne pušim mnogo cigareta, ali ponekad ih konzumiram uveče uz čašu vina. To radim uglavnom kada ne mogu da spavam", izjavila je Uta.
 
Međutim, sud nije imao razumevanja za Utu i naredio joj je da više ne sme da puši cigarete između 20 i 6 časova ujutru. Ako prekrši naredbu, preti joj kazna od 250.000 evra ili šest meseci zatvora.
 
Prošle godine je muškarcu u Austriji zabranjeno da puši cigarete između 8 i 10 časova, potom od 12 do 15 časovas, kao i od 18 do 20 časova. Zabrana se odnosi na period od 1. maja do 31. oktobra.
  • Maslina

    02.02.2017 10:56
    odgovor za @Boris
    Nisu ni svi pušači isti. Ja recimo nikad ne pušim kad sam u gostima kod nepušača, tj. izađem napolje da zapalim, i ne pušim pred decom u zatvorenom prostoru, niti u ulazu ili liftu. A da je zavisnost od cigareta odvratna i loša u svakom smislu, to priznajem. Minuse za Lift komentar su dali verovatno oni koji misle da je ipak 250.000€ prestroga kazna za pušenje na terasi.
  • @Boris

    01.02.2017 20:16
    Ti se cudis kao da ne poznajes ni jednog pusaca. Pa to im je glavna odlika - sebicnost i bahatost, i uzasni bes i gnev na svakog ko im prigovara za njihovu odvratnu naviku.
  • banana drzava

    01.02.2017 16:42
    @Lift

    Ovi sto su vam dali minuse su se ocito prepoznali u vasem komentaru . Dokle god ima takvih tesko cemo ikad stupiti u civilizaciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.