VIDEO: Napad na Jelisejskim poljima, ubijena dva policajca

Dva policajca su ubijena, a jedan teže ranjen u pucnjavi kod Jelisejskih polja u centru Pariza, javlja Rojters i dodaje da je napadač ubijen.
Napad se dogodio na Jelisejskim poljima. 
 
Prema prvim informacijama, policajci su zaustavili svoje vozilo zbog crvenog svetla na semaforu, nakon čega je jedan od napadača izašao iz automobila i počeo da puca iz oružja nalik na "kalašnjikov".
 
Policija veruje da su u pucnjavi učestvovala najmanje dva napadača, a da je onaj koji je otvorio vatru na policiju ubijen.
 
Novinar Rojtersa javlja da centar Pariza nisko nadleće jedan helikopter. Na licu mesta nalaze se brojna policijska vozila, a policija je pozvala građane da izbegavaju ovu zonu.
 
  • mile

    21.04.2017 06:42
    Samo polako nema vise mira , sultanse ustolicio I sada krecu velikim koracima u osvajanje evrope .Ono ranije je bilo stihijski a sada je pametno I polako .Sami smo krivi sto smo dosli do toga , prihvatili smo ih kao jeftinu radnu snagu a njima je samo tyrebalo da udju na bilo koji normalan nacin. Ko to ne vidi taj je slep ili korumpiran.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.