Lav napao dečaka na ulici ruskog grada

Petnaestogodišnjeg dečaka u ruskom gradu Engels u Saratovskoj oblasti u ponedeljak uveče ugrizla je lavica.
Lav napao dečaka na ulici ruskog grada
Foto: Pixabay

Kako su saopštili iz pres službe regionalnog Ministarstva unutrašnjih poslova, u ponedeljak je u jednu bolnicu u Engelsu dovezen dečak sa ugruznim ranama na bedrima i na desnoj ruci.

Lekari ocenjuju njegovo stanje stabilnim, a ispostavilo se da lav koji je napao dečaka u jednoj od centralnih ulica grada pripada jednoj 29-godišnjoj ženi.

Policija istražuje kako se lav našao na ulici. Mediji u Saratovskoj oblasti ranije su pisali o lavici pod imenom Maja, koja zajedno sa vlasnicima živi u jednoj od privatnih kuća u Engelsu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.

U Hrvatskoj počela predizborna tišina

U Hrvatskoj je u ponoć stupila na snagu predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora u sredu, 17. aprila, a trajaće do zatvaranja birališta u 19 časova.

VIDEO: Tuča u gruzijskom parlamentu

Na sastanku pravnog odbora parlamenta Gruzije, gde se raspravlja o projektu zakona o transparentnosti stranog uticaja, jedan od opozicionih poslanika napao je predstavnika vladajuće partije.

Izraelska vojska tvrdi da se taoci drže u Rafi

Izraelska vojska saopštila je večeras da se taoci oteti tokom napada palestinskog islamističkog pokreta Hamas 7. oktobra drže u Rafi, na jugu pojasa Gaze, gde Izrael želi da pokrene vojnu ofanzivu.