Subotica: Za nastavak radova na Pozorištu 27 miliona

Uprava za kapitalna ulaganja APV donela je odluku o dodeli sredstava po javnom konkursu za finansiranje projekata u oblasti kulture, po kojem je Subotica za nastavak rekonstrukcije zgrade Narodnog pozorišta dobila 27 miliona dinara.
- Potpisali smo ugovore koji će našim građanima da omoguće veću bezbednost u saobraćaju i kvalitetniju saobraćajnu infrastrukturu u Staroj Pazovi, Čenti, Apatinu, ali i da doprinesu očuvanju, unapređenju i zaštiti kulturnih i nacionalnih posebnosti lokalnih sredina kroz nastavak radova na pozorištu u Subotici i Bačkom Petrovcu, kao i sanaciju zgrade Kasine u Vrdniku - rekao je ovom prilikom zamenik direktora Uprave za kapitalna ulaganja Bela Bodrogi.
 
Za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture, Uprava za kapitalna ulaganja je na poslednjem konkursu dodelila 90 miliona, dok je za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti kulture dodelila 60 miliona dinara.
  • Denis

    07.05.2016 00:58
    Zaista je krajnje vreme da se završi izgradnja Narodnog pozorišta u Subotici. Međutim prioritet svih prioriteta za AP Vojvodinu treba da bude izgradnja fabrike vode za Zrenjanin ali i druga mesta širom pokrajine sa istim problemom. Snabdevanje građana pijaćom vodom je tako suštinsko pitanje da od toga nema većeg pitanja. Ali šta AP Vojvodina povodom toga radi, rekao bih ništa.
  • zivan

    06.05.2016 16:19
    Predugo traje obnavljanje Narodnog pozorissta u Subotici. Vreme je da se napokon okoncca...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".