Alibunar: U utorak susret građana i ombudsmana u Lokvama i Nikolincima

Prijem građana koji organizuje Pokrajinski zaštitnik građana - ombudsman nastavljaju se u utorak, 31. maja u Lokvama i Nikolincima, naseljima koja pripadaju opštini Alibunar.

Tom prilikom građani će moći da dobiju pravni savet i podnesu pritužbu instituciji ombudsmana.

Prijem građana održaće se prema sledećem rasporedu:

- Lokve od 10 do 11 časova (u Mesnoj zajednici, Trg oslobođenja 12),

- Nikolinci od 12:30 do 13.30 časova (u Mesnoj zajednici, Glavna 44).   

Razgovor sa građanima prilika je da oni iz prve ruke informišu instituciju Pokrajinskog zaštitnika građana - ombudsmana o stanju u oblasti ostvarivanja, zaštite i unapređenja ljudskih prava u vojvođanskim mestima u kojima nema lokalnog zaštitnika građana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.