Zrenjanin: Prodaje se kompleks TP "Banat"

Oglašena je prodaja upravne zgrada i magacina nekadašnjeg trgovinskog giganta TP “Banat”, odnosno “Prehrane” u Zrenjaninu.

Kako portal zrenjaninski.com saznaje, ovaj industrijski kompleks niske spratnosti, površine 7.626 kvadratnih metara, sa osam objekata, u katastru je upisan kao vlasništvo firme “Ekolab” iz Novog Sada, članice Industrije mesa “Matijević”.

Zrenjaninski portal podseća da je posle kraha Trgovinskog preduzeća “Banat”, u stečajnom postupku, sudskim putem, ovaj kompleks, pre sedam – osam godina, prvo kupio biznismen Dušan Stupar. Tada se pričalo kako će na tom mestu nići luksuzni stambeno – poslovni objekat.

Međutim, od toga nikad nije bilo ništa, navodno zbog toga što je investitor želeo da dobije izlaz sa placa i na ulicu Narodne omladine, a to nije bilo izvodljivo.

  • Zivan

    29.08.2016 10:22
    Zanimljivi vlasnici TP Banat, prvo Stupar, sada Matijevic... Inacce, mada sam Novosadjanin, nisam znao da je laboratrija EkoLab u sklopu kompanije Matijevic...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".