Ceo odbor Stranke Rusa Srbije u Temerinu prešao u SNS

Kompletan opštinski odbor Stranke Rusa Srbije u Temerinu kolektivno je istupio iz te partije i pristupio Srpskoj naprednoj stranci.
Kako je rečeno, SNS u Temerinu sada je brojniji za 50 novih članova i jednog odbornika u Skupštini opštine.
 
Prema rečima odbornice Maje Bjekić, odluci je doprinelo i neslaganje sa centralom Stranke Rusa Srbije, koje, kako je navela, praktično nije pružalo nikakvu podršku tom odboru prepuštajući ga samom sebi.
  • m

    09.12.2016 20:14
    otkud rusi u temerinu,zar nisu tamo madjari?
    a da,ovi su rusi kao i sto su bokanovi bobosi bili romi,cenzusa radi?
  • Baćuška

    09.12.2016 16:41
    Temerinski rusi
    Očigledno je Žigokio bio "idejni" tvorac i Đepeto, Stranke Srpsko Ruskih Srba iz Temerina.
    Sad su jasni i izborni rezultati na lokalu koje je ostvarila SNS. Istina je da su samo na jednom biračkom mestu kontrolori Socijalista pronašli 30 svojih listića (zaokružen br.2 socijalista na lokalu), na gomili naprednjačkih listića (biračko mesto u Starom Đurđevu) a da je Žigokio zapretio današnjem zameniku predsednika opštine iz redova SPS da ne podnose prigovor inače neće biti danas u vlasti.
    Koliko Rusa ima po poslednjem popisu u Temerinu...pa nema ih ni 50, ni 30, nego SEDAM (7).
    Čuveni matematičar Žigokio je ponovo prevazišao sebe. Prvo je od 7 temerinskih Rusa napravio 378 glasova za Srpsko Rusku Srbsku stranku. a Onda 378 pretvorio u 50...Genijalnost Žigokija je očigledno nepresušna.....
  • Ložač

    09.12.2016 15:42
    Biće lakše odvojiti kukolj od žita sutra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina