Bački Petrovac: Božićni bazar izmamio građane na trg

Manifestacija Božićni bazar održala se u nedelju na Trgu slobode u Bačkom Petrovcu.
Cilj ove manifestacije, koja se već tradicionalno održava po sedmi put svake godine, je pokrenuti božićno raspoloženje tokom celog adventnog perioda i Božića i izmamiti građane na ulice Petrovca, ponuditi im program i sadržaj po ugledu na božićne bazare u drugim evropski državama.
 
Na ovakvom bazaru svoje proizvode predstavljaju i promovišu udruženja građana, samostalni izlagači i poljoprivredni proizvođači iz Bačkog Petrovca i okolnih mesta. Iz godine u godinu ova manifestacija je sve uspešnija i posećenija, što se moglo primetiti po broju izlagača kojih je ove godine bilo preko sedamdeset, a takođe i po broju posetilaca.
 
Održan je kulturno – umetnički program posvećen Božiću, na kojem su učestvovala deca iz osnovnih škola, mladi i solisti sa teritorije opštine. 
 
Tu je bio i Deda Mraz, koji je ne samo učesnicima programa već i ostaloj deci, koja su ovom prilikom došla na manifestaciju, delio božićne paketiće. U večernjim časovima ljubitelji zabavne muzike su mogli da se zabave uz bend, koji je ujedno i zatvorio ovu manifestaciju.
 
U organizaciji iste su, osim predstavnika lokalne samouprave, učestvovali Turistička organizacija Opštine Bački Petrovac, Odeljenje za privredu, urbanizam, komunalno – stambene i inspekcijske poslove i JKP "Progres" Bački Petrovac.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina