Senta: Direktor policije i tužioci razgovarali s roditeljima nestale devojčice

Predstavnici policije i tužioci razgovarali su danas u Senti s roditeljima devojčice Barbare Vitez, kojima je omogućen uvid u predmet potrage za njihovom ćerkom nestalom krajem novembra.
Barbara Vitez (15) nestala je 25. novembra kada je, kako su prvobitno javili mediji, pala s mosta i upala u Tisu.
 
"Barbarinim roditeljima danas su direktor policije Vladimir Rebić, viši javni tužilac u Subotici Miroslav Krkelić i novosadski apelacioni tužilac Milan Tkalac rekli da naležnim organima mogu da sugerišu sva nova sazanja ukoliko ih imaju, koja bi pomogla u rasvetljavanju slučaja", piše u saopštenju MUP-a.
 
Početkom januara, roditelji su u Senti organizovali protest da bi ukazali, kako smatraju, da "nesposobnost i nemar policije i vlasti ugrožava i bezbednost druge dece". Sedinom januara Rebić je već razgovarao sa Endreom i Melindom Vitez koji su naveli da su nezadovoljni zbog toga što istraga nije proširena, iako telo nije nadjeno u Tisi.
 
Mediji su naveli da se devojčica, po izjavama njenih drugova na poligrafskom ispitivanju, okliznula s mostu i upala u Tisu, ali roditelji to ne prihvataju jer kažu da se ona plašila mosta i visine.
  • Smrdija

    27.01.2017 11:55
    Kakva drzava takva i istraga.
  • ĐURA

    27.01.2017 09:37
    nezvanićno SVE SE ZNA
    Senta je malo mesto,a u malim sredinama istina se brzo sazna.
    A,zašto nesme istina da se iznese javno...
  • Zivan

    26.01.2017 21:43
    Od starta istraga je bila jalova, trebalo bi je proveriti. S obziro na priče koje kolaju u javnosti, bitno je javno obelodaniti o kojim mladićima je reč...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina