Policija: Automobil odbornika DS se dva puta samozapalio

Policija u Somboru potvrdila je da se u Odžacima zapalio automobil kandidata za odbornika na lokalnim izborima u toj opštini Miroslava Ilića i dodala da, po toku istrage, za sada nema elemenata krivičnog dela.
U policiji je rečeno da se auto samozapalio oko ponoći i da je kasnije tokom noći usledila eksplozija, te je auto potpuno izgoreo. Po nezavaničnim informacijama, druga eksplozija desila se jer plinska boca u kolima nije bila zatvorena, te je zbog curenja plina došlo do novog samozapaljenja auta.
 
U policiji je rečeno da po toku istrage nema elemenata krivičnog dela, ali da će detalji biti poznati kada rad policije bude u potpunosti završen.
 
Ilić je odbornik Demokratske stranke (DS) u Odžacima. On je prethodno rekao da mu je automobil zapaljen sinoć u dvorištu porodične kuće i da su nepoznati počinioci to pokušali dva puta.
 
Ilić je naveo da je juče tokom dana radio u kampanji za lokalne izbore u selu Deronje i da je, nakon što je došao kući, oko ponoći na prozor počela da mu lupa komšinica, koja je vikala da mu gori auto.
 
"Izašao sam i auto je goreo s prednje strane i pošto nisam bio siguran šta se dešava, da li je neko to uradio ili je elektronika automobila pravila problem, ja sam vatru lokalizovao i skinuo kleme sa auta", ispričao je Ilić. Dodao je da je nakon toga, oko 2.30 ujutru, čuo eksploziju i da je shvatio da auto ponovo gori. Prema njegovim rečima, ovog puta je požar krenuo sa zadnje strane, a vatrogasci i policija su izlazili na teren.
 
Ilić je dodao da je tokom dana u Deronjama imao susret sa aktivistima Srpske napredne stranke koje poznaje i kojima je pokušao da se javi, ali su "oni spustili glave i nisu hteli ni da ga pogledaju". Dodao je da su ga tokom kampanje na prethodnim pokrajinskim izborima napadali iz SNS i da su mu tada poslali "batinaše".
 
"Ja se ne bojim, ne može niko da me zastraši na ovaj način", rekao je Ilić.
 
U Odžacima se ovog vikenda održavaju lokalni izbori, a Ilić je na listi "Demokratska stranka – Aleksandar Dikić" u kojoj učestvuju i predstavnici Romske partije i Demokratskog saveza vojvodjanskih Hrvata.
  • Pera

    23.04.2017 18:07
    PREVRSILO
    Na sve strane se prica o Velikom Bratu koji je pred ponovljene izbore pravio red po Odzacima,pa da li to nadlezni u ovoj vukojebini vide i cuju?I onda ce proglasiti da je Vucic pobedio sa 101 % a mi cemo to svi progutati kao gorku pilulu i nikom nista?A Vucic ce i dalje da seiri po raznim TV emisijama o svom postenju i postenoj pobedi.Ma povraca mi se od svega!!!
  • ST

    23.04.2017 09:36
    Ha,ha,ha...Jel mogu da gore i crni dzipovi? Makar malo...
  • BELENYI

    22.04.2017 22:16
    SSSSSSssssss
    SVAKOG DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE napreduju - SE-NE-SE-OVCI nam bukvalno pomeraju pamet i granice MAŠTE !!! UBEĐUJU NAS U NEŠTO ŠTO NI PAS S MASLOM NE BI PROGUTAO !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".